Škola Cjelovitog Zdravlja

 

 

Jesam li vam ikad rekla kad sam se zaljubila u homeopatiju?

Da sam zaljubljena, to znate, ali kad je ljubav rođena, to vam još nisam rekla. Ne, to nije bilo ni kad sam prvi put čitala o njoj, ni kad sam prvi put dijete odvela homeopatkinji, ni kad sam uzela prvu granulicu. To je bilo na tečaju o samostalnoj primjeni homeopatije u akutnim stanjima! Prošlo je puno godina od tog tečaja, ali još se sjećam svog oduševljenja kad sam prvi put naučila, koliko je to moguće na jednom kratkom tečaju, o čemu se tu radi, kako djeluje i kako se odabiru homeopatska sredstva u raznim situacijama.

Do tog sam dana homeopatiju smatrala “običnim” liječenjem nekakvim lijekovima prirodnijim od onih iz apoteke. Na tečaju sam prvi put shvatila da je homeopatija sve samo ne obična! Odmah, još dok sam slušala Romanu Đekić na tečaju, odluka se stvorila u meni. Nisam je ja donijela, došla je sama i nepozvana. Bio je to poziv kojem ne možeš proturiječiti sve i da hoćeš. Homeopatija me je pozvala da je proučavam. Sada, skoro 10 g. poslije, dajem vama ono što sam tada dobila. Priliku da naučite, zainteresirate se, a moguće i zaljubite.

Ali nemojte pomisliti da je romansa sve što ćete od tečaja i homeopatije dobiti. Dobit ćete priliku naučiti sami pomoći sebi i svojoj obitelji, odmah u trenutku kad se pojavi neki zdravstveni problem. Situacije u kojima si možete samostalno pomoći su česte, lakše akutne bolesti i ozljede kod kojih u pravilu izbjegavamo uzimanje alopatskih lijekova mogu biti vrlo jednostavno razriješene ako imate homeopatiju pri ruci.

Osobno mi je poznavanje homeopatije puno pomoglo u majčinstvu, jer sam znala da rješenje uvijek imam odmah pri ruci, bilo to bolno uho, uganut zglob ili ubod pčele.

Pridružite mi se i upoznajte svijet homeopatije putem online tečaja!

 

Pohađajte tečajeve gdje god i kad god vam odgovara!

Sve što vam treba je pristup internetu. 

Online tečajevi vam omogućuju istraživanje novih tema i usvajanje znanja na brz, jednostavan i pristupačan način!

Tečajevi sadrže video predavanja, pisane materijale i kvizove, a kroz njih ostvarujemo i komunikaciju jer možete postavljati pitanja i komentirati sve sadržaje.

Iskoristite prednosti učenja putem online tečajeva!

 

  • Jednom kada se registrirate u tečaj, imate mu pristup zauvijek.

  • Kojim tempom ćete prolaziti kroz sadržaj, određujete sami! Ne morate proći kroz sve odjednom.

  • Možete se uvijek vraćati mjestima koja su vam nejasna ili ih želite bolje razumjeti, što je svakako preporučljivo jer uvijek možemo dobiti dublje razumijevanje neke teme.

  • Ne morate prilagođavati raspored, ne morate nikuda putovati i oduzimati dragocjeno vrijeme od obitelji.

  • Troškovi ovakvog učenja su puno niži od bilo kakvog seminara ili radionice uživo, a ujedno štedite i na troškovima puta, smještaja i hrane koje biste inače imali.

Saznajte što je homeopatija i kako vam može pomoći promijeniti život!

Kroz nekoliko sažetih video predavanja, ovaj online tečaj će vam na jednostavan način otkriti:
– na koji način homeopatija djeluje
– po čemu se homeopatija razlikuje od bilo koje druge metode
– kako nastaju homeopatska sredstva, što je u njima ljekovito i kako djeluju
– kako homeopatija može pomoći baš vama!

Kliknite i upišite se na tečaj BESPLATNO!

Online tečaj za samostalnu primjenu homeopatije u svakodnevnom životu

Naučite sve što trebate znati da biste homeopatijom samostalno liječili takve svakodnevne tegobe s kojima se sasvim sigurno susrećete. Naučite:
– samostalno odabrati odgovarajuće homeopatsko sredstvo
– kako pravilno koristiti i dozirati homeopatiju
– što sve možete sami, a kada potražiti pomoć
– koje potencije koristiti
– što kupiti i gdje kupiti.
Uz mnoge praktične savjete, s vama ću podijeliti svoja iskustva tako da na jednom mjestu dobijete sve informacije potrebne da vam homeopatija donese rezultate koje očekujete!

BASIC 347 /  VIP 597kn