Skip to content

Homeopatske konzultacije

Konstitucijski tretman

Homeopatska konzultacija je vrlo detaljan razgovor na kojem ćete opisati sve tegobe s kojima se suočavate. Kako homeopatija ne liječi parcijalno, nego čovjeka u cjelini, tako i ovaj razgovor treba što bolje predstaviti vas u cjelini da bih vas mogla što bolje razumjeti kao jedinstveno ljudsko biće. Zanima me kako doživljavate svoje tegobe, što točno osjetite i kako to što osjetite utječe na vaš život.

Cilj ove konzultacije je pronaći jedno, odgovarajuće homeopatsko sredstvo koje će u potpunosti odgovarati vašem cjelokupnom stanju ili konstituciji i zato to sredstvo nazivamo konstitucijsko homeopatsko sredstvo. Ono potiče organizam na iscjeljenje, na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj i duševnoj razini.

Često se dogodi da već i sam razgovor potakne ovaj proces, pa se mnogi osjećaju bolje čim osvijeste vlastite obrasce i izgovore kako im je. Homeopatska konzultacija je koncipirana tako da vas vodi unutra i omogućuje vam da sami otkrijete nesvjesna uvjerenja koja su vas dovela u stanje bolesti. Svaki uvid donosi novu razinu svjesnosti i zbog toga je izuzetno vrijedan.

Primjena propisanog homeopatskog sredstva je individualno određena i prilagođena isključivo vama.

Kontrole

Važno je imati na umu da je homeopatija usmjerena na uklanjanje obrazaca i temeljnog uzroka bolesti. Takav tretman zahtijeva da nam suradnja traje neko vrijeme jer su pomaci, pogotovo kod kroničnih bolesti, postupni. Homeopatija jeste moćna, ali neće odnijeti sve simptome preko noći. Da bi postigli stvarnu promjenu, uglavnom su potrebne redovne kontrole na kojima razgovaramo o svim promjenama potaknutim homeopatijom. One su izuzetno važne jer na osnovu informacija dobivenih na kontroli, možemo prilagoditi homeopatsko sredstvo, doziranje i potenciju.

Prva kontrolna konzultacija je obično nakon mjesec dana, a nakon toga ovisno o vašim potrebama.

Djeca

Djeca dolaze s roditeljima koji na konzultaciji trebaju iznijeti sve zdravstvene tegobe djeteta i što bolje opisati njenu/njegovu osobnost. Sve što je kod djeteta specifično, po čemu je ono jedinstveno, što voli ili ne voli, je važno prenijeti što objektivnije moguće. Ako se radi o djetetu koje je dovoljno veliko i želi ostati neko vrijeme samo, ono samostalno, na svoj način ispriča svoju priču. Djeca se u pravilu vrlo brzo opuste i vole dolaziti na svoje konzultacije.

 

Akutna stanja

Homeopatijom možemo uspješno tretirati razna akutna stanja kao što su prehlade, temperatura, kašalj, crijevne viroze, pa čak i ozljede. U tim je slučajevima konzultacija kraća jer nije toliko obuhvatna kao kod konstitucijskog tretmana. Da bih vam pronašla odgovarajuće homeopatsko sredstvo, potreban mi je dobar opis svih simptoma vezanih uz akutnu bolest.

Nakon konzultacije dobit ćete homeopatsko sredstvo i upute za primjenu. Kako se u tijeku akutnih bolesti stanje dosta brzo mijenja, ostat ću u kontaktu s vama u narednim danima, koliko bude potrebno i ako se slika simptoma promijeni, promijeniti homeopatsko sredstvo.

Korištenje homeopatije u akutnim stanjima ima dugoročno pozitivan učinak na opće stanje osobe jer potiče organizam na razvoj i jačanje imuniteta, pa se zbog toga bolesti pojavljuju rjeđe i manjim intenzitetom. Ovo vrijedi i u slučaju da ste na konstitucijskom tretmanu i zato je važno javiti se kad se pojavi akutna bolest. Također, simptomi koji se pojave tijekom akutne faze, mogu biti vrlo vrijedan vodič za dugoročni tretman.

Cjenik usluga

Inicijalna homeopatska konzultacija     489,74 kn / 65 eur

Kontrolna homeopatska konzultacija do 1 sat     301,30 kn / 40 eur  

Kontrolna homeopatska konzultacija do 2 sata     414,40 kn / 55 eur

Homeopatska konzultacija u akutnim stanjima     226,04 kn / 30 eur

Homepatija je najbolji način održavanja zdravlja cijele obitelji, a ulaganjem u zdravlje stvaramo temelje uspješnog života.

Rezervirajte svoj termin za homeopatsku konzultaciju!

Konzultacije su isključivo online, putem video poziva iz aplikacija Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, Hangouts.

Leave this field blank